Blat i cervell

Posted: 28/10/2014 in Psicologia, Salut, Societat
Etiquetes: , , , ,

UCerebro de pann dels altres llibres que he llegit aquest estiu és Cerebro de Pan, del Dr. David Perlmutter, en el qual, i seguint el camí del llibre Sin trigo, Gracias del Dr. William Davis que us comentava en l’anterior post, aprofundeix en els efectes que el consum de blat, sucre i carbohidrats en general té en el nostre cervell.

He de reconèixer que aquesta lectura m’ha impactat, ja que tot i que sempre he estat conscient dels efectes en l’alimentació en l’estat de salut general, no disposava de dades científiques que expliquéssin el molt que determinants aliments afecten a la salut i al funcionament del cervell: memòria, estat d’ànim, trastorns d’aprenentatge, malalties neurodegeneratives…

A més, el més sorprenent és que es tracta d’aliments que els consumim pensant que són molt saludables, quan realment aquesta opinió es basa molts cops en estudis antics plens d’errors i, sobretot, en les campanyes de marketing de la indústria alimentària.

Us recomano especialment aquesta lectura i espero els vostres comentaris!

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s