Mario Vaquerizo, mánager i cantant del qual no he escoltat res, ha estat acomiadat del programa de ràdio “Dos días contigo” de la Cadena Cope. Segons els directius de la cadena el motiu és perquè alguns oients (de la ràdio) s’han escandalitzat per la foto que han vist (fora de la ràdio). Anem a analitzar què ha pogut escandalitzar als oients o als seus principals accionistes:  la Conferència Episcopal (50%) i les Diòcesis (20%):

 1. La monja de la foto no porta l’uniforme reglamentari i per ells és una falta greu.  Això no explica perquè l’acomiaden a ell que sí que porta l’uniforme oficial de rocker.
 2. La monja sosté i consola algú que sembla necessitat. Els de la Cope creuen que les monges no han de perdre el temps amb aquests serveis a la comunitat, sinó netejar les esglèsies i fer el menjar als capellans.
 3. La dona de la foto no és monja, és la cantat Alaska, i disfressar-se de qualsevol professió és un acte ignominós, encara que sigui Carnestoltes (una festa pagana, per cert).
 4. Els de la foto són matrimoni i els de bisbes de la Cope no creuen en aquesta institució, com ho demostra clarament el fet que ells no es casen mai.
 5. La foto, poc original, està inspirada en una obra de Miquel Àngel que es troba al Vaticà i els de la Cope en tenen els drets d’autor.
 6. L’escultura s’anomena La Pietat i els de la Cope no creuen que la pietat sigui una qualitat cristiana, fet que explica que l’hàgin acomiadat “sense pietat”.
 7. També podria ser una simple questió d’estupidesa. Com deia Einstein: “Hi han dues coses infinites: l’Univers i l’estupidesa humana. I de l’Univers no n’estic segur”.
Anuncis
Comentaris
 1. ÒscarAzAl ha dit:

  Quan ho veig sentir em vaig sorprendre moltíssim. Crec que aquest home dóna molts altres motius més vàlids que això per a ser acomiadat de la COPE.

 2. galvezjoier3d ha dit:

  son dos personatges que em cauen molt bé!!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s