Vesteix de color vermell

Andrew Elliot, psicòleg de la Universitat de Rochester ha experimentat amb algunes joves estudiants de diversos països (Estats Units, Anglaterra, Alemanya i Xina) per comprovar quin era el color que els despertava un major desig sexual. Per això els va mostrar algunes fotografies d’homes vestits en diferents colors. Les estudiants van demostrar sentir una major atracció cap als homes vestits de vermell, qualificant-los com a més poderosos, atractius i sexualment desitjables.

 

Fes que escoltin música romàntica

Investigadors de la Université de Bretagne-Sud de França han descobert que la música romàntica propicia que les dones es mostrin més receptives a propostes amoroses, com ara una cita.

Els científics van realitzar un estudi amb dones d’entre 18 i 20 anys. Les dones van ser dividides en dos grups: a un d’ells se’ls va fer escoltar una peça musical romàntica i a l’altre una peça musical neutra. En la investigació van participar també 12 nois joves escollits pel seu atractiu.

Després d’escoltar la música en una habitació, les noies van anar passant a una altra sala on se’ls demanava que triessin entre dos tipus de menjar, a manera d’excusa perquè entressin en contacte amb un dels homes joves que participaven en l’experiment.

Posteriorment, l’investigador sortia d’aquesta sala perquè aquest home els demanés el telèfon a les dones, i els mostrés interès per tenir una cita amb elles. Les dones que havien escoltat la peça musical romàntica acceptaren quedar amb els participants masculins el doble de vegades que les dones de l’altre grup.

 

Mostra’t arrogant i trist si ets home i alegre si ets dona

Homes i dones responen de manera molt diferent al desplegament d’emocions del sexe oposat, incloent el somriure. Segons un estudi, si un home entra un bar de copes, capta la mirada d’una dona i immediatament sembla ombrívol, temperamental i evita la seva mirada, llavors la dona es veurà atreta sexualment per ell.

Així, segons aquest estudi un somriure no sembla ser el millor camí per conquerir el cor d’una dona. Els homes arrogants i d’aspecte trist tenen més possibilitats , almenys si la dona no està pensant en una relació a llarg termini.

Jessica Tracy, de la Universitat de la Colúmbia Britànica (Canadà), ha realitzat aquest estudi amb 1.000 persones adultes voluntàries a les quals se’ls va preguntar sobre l’atractiu de persones de centenars de fotografies.

A les fotos es va intentar representar “nois dolents” i altres estereotips sexuals. A les fotos mostrades apareixien tant homes com dones amb diverses expressions que mostraven alegria (somriure ampli …), vanitat (cap altiu, traient pit …) i vergonya (capcots, ulls fugissers…).

L’estudi va trobar que les dones es veien menys atretes cap als homes alegres i somrients i preferien a aquells que semblaven orgullosos i poderosos o temperamentals i avergonyits. Per contra, els homes se sentien més atrets sexualment per dones que semblaven felices i se sentien menys atrets per dones que semblaven orgulloses o segures de si mateixes. Per cert, de mitjana, els homes puntuaven més l’atractiu de les dones que a l’inrevés.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s