En anteriors ocasions hem comentat que els nostre cos canvia i es renova contínuament, que ja no ens queda gairebé cap de les cèl·lules que teníem fa 10 anys. El mateix passa amb el cervell, noves experiències, nous aprenentatges, noves connexions, fan que evolucioni constantment i, amb ell, la nostra personalitat, la nostra identitat.

A vegades, quan ens preocupa el resultat d’alguna acció que cal fer o d’un projecte a mig o llarg termini que hem d’emprendre, ens diem a nosaltres mateixos: “No sé si ho podré fer, no sé si seré capaç”.

Davant d’aquestes afirmacions, alguns “life coaches” o entrenadors de vida, és a dir, aquells professionals que ens acompanyen en el procés d’aconseguir les nostres fites, ens dirien: “Doncs, si creus que tu no ho pots fer, sigues algú altre. Sigues algú que sigui capaç de fer-ho. Sigues Gandhi, la Mare Teresa, Bill Gates, Robin Hood, Shakira, Rocky, Messi… sigues aquell personatge que sí que pot aconseguir allò que desitges, que pot lluitar i esforçar-se per reeixir en els seus propòsits ”.

Moltes vegades, si volem adaptar-nos a un món canviant, si volem superar els nous reptes que la vida ens va plantejant, hem de ser una altre tipus de persona, un nou individu, amb nous objectius, noves habilitats, noves actituds, nous comportaments i noves maneres de relacionar-nos amb els altres.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s